Despre noi


Suntem o echipă de profesioniști, iubitori de dulce și avem mai mult de 15 ani când producem cele mai delicioase produse de patiserie atât pentru piața Moldovei, cât și pentru consumatorii din Romania, Letonia, Germania, Cehia și Polonia.

Din prima zi și până astăzi, calitatea produselor marca Panilino ramâne factorul de bază în activitatea companiei.

Pentru a menține viu gustul copilăriei, păstrăm tradițiile și îmbinăm armonios rețetele clasice, produsele eco și tehnica modernă. În companie activează peste 300 de oameni, pentru a-ți aduce în fiecare zi cele mai dulci porții de fericire!

Ne mândrim că suntem tradiționali, că suntem rafinați, că suntem Made in Moldova.
Torturi, rulade, tartalete, prajituri, plăcinte, checuri, toate de cea mai înaltă calitate, la cel mai pun pret, și cu faimosul titlu „Fabricat in Moldova”.

Suntem mereu la dispoziția ta, atât în magazinele din toată țara cât și la comandă, pentru cele mai importante evenimente din viață. Vom pregăti cu drag și cu mult suflet tortul perfect, pentru ca orice sărbătoare să culmineze cu “cireașa de pe tort”.

CEA MAI MARE TORTA DIN REPUBLICA MOLDOVA – 330 kg la festivalul „La cireșe”

main

Peste 20 de mii de oameni au fost la festivalul „La cireșe” – un număr record de participanți la un festival organizat vreodată în Republica Moldova. Tortul produs de compania PANILINO SRL de mărimi record a crescut la 330 de kilograme.

Răsfățații evenimentului organizat de Jurnal TV la Grădina Botanică au fost copiii care au beneficiat de diverse distracții gratuite. Ridicarea cu balonul cald, plimbarea cu poneiul, minigrădina zoologică, vizita în sera cu plante exotice sau expoziţia de papagali. Mai mult, micuţii au fost antrenaţi în diverse concursuri şi răsplătiţi cu îngheţată şi apă.

Surpriza festivalului – un tort cu diamentrul de doi metri si 50 de centimetri, iar înălțimea de un metru și 70 de centimentri.

Aproximativ 50 de kilograme de cireșe au fost folosite pentru crema celui mai delicios tort pe care oamenii l-au așteaptat cu nerăbdare. Prăjitura a fost împărțită gratuit.